КОСТА КОСТАДИНОВ: ВЕТИВ НА ЖИТЕЛИТЕ ОД САЧЕВО ДЕКА ЌЕ ЈА ИСЧИСТИМЕ ДИВАТА ДЕПОНИЈА И ЌЕ ГИ СРЕДИМЕ БАНКИНИТЕ, ИСТОТО БАРАЊЕ Е РЕАЛИЗИРАНО!

февруари 4, 2022

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Ветив на жителите од Сачево дека заедно со Комуналец Струмица ќе ја исчистиме дивата депонија и дека ќе ги средиме банкините.
Денеска го реализираме нивното барање.
зборот е збор!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: