КОСТА КОСТАДИНОВ: ПРЕД НАШАТА СТРУМИЦА ЌЕ ИЗЛЕЗЕМЕ СО НАЈДОБРАТА ПРОГРАМСКА И КАДРОВСКА ПОНУДА!

септември 17, 2021

КОСТА КОСТАДИНОВ, КАНДИДАТ ЗА ГРАДОНАЧАЛНИК НА СТРУМИЦА ОД СДСМ:

Пред нашата заедничка Струмица, пред вас ќе излеземе со најдобрата програмска и кадровска понуда.

Имаме чист образ да излеземе пред секој сограѓанин и да побараме поддршка.

Го нудиме најдоброто за младите, за возрасните, најдоброто за мажите и жените, најдоброто за македонците, турците, србите, најдоброто буквално за сите!

Ова ќе биде една огромна победа за секој струмичанец.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: