strumica denes logo

КОСТА ЈАНЕВСКИ: ЗАПОЧНУВАМЕ СО РЕАЛИЗАЦИЈАТА НА ОВОГОДИНЕШНИОТ „БУЏЕТСКИ ФОРУМ“

Автор:

Датум:

октомври 2, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 2, 2019

Категории:

Струмица

Општина Струмица од денес започнува со реализацијата на овогодинешниот „Буџетски форум“, кој повторно има за цел да го слушне гласот на граѓаните во креирањето на буџетот на општина Струмица за наредната календарска година.