„КОНЦЕПТ“ ВРАБОТУВА КЕЛНЕР, ШАНКЕР И ХИГИЕНИЧАРКА!

декември 5, 2023

„КОНЦЕПТ“ – СТРУМИЦА ВРАБОТУВА:

– КЕЛНЕР
– ШАНКЕР
– ХИГИЕНИЧАРКА

Сите заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 347 502

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: