КОНСТАТИРАНИ 18 ПРЕКРШОЦИ И ОДЗЕМЕНИ СЕ 3 МОТОЦИКЛИ НА ПОДРАЧЈЕТО НА СТРУМИЦА!

септември 5, 2023

На 31.08.2023 во периодот од 16.00 до 22.00 часот на подрачје на Струмица била спроведена контрола за санкционирање на прекршоци сторени од страна на возачи кои управуваат мотоцикли. Притоа, биле констатирани 18 прекршоци и одземени се 3 мотоцикли. За време на контролата биле констатирани и 8 други прекршоци. Сите констатирани прекршоци биле соодветно санкционирани.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: