Home

Perdormire
Струмица

КОНКУРС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ НА ПРОФЕСОР ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК ВО СТРУМИЦА!

Home

Едукативен Центар АКАДЕМИКА објавува конкурс за вработување на професор по англиски јазик (со или без работно искуство).

Сите заинтересирани можат да се пријават на 078/293-017, да достават СV на нашата email адреса academicaedu@yahoo.com или да пишат на нашата fb страница.