Концерт на Перо Христов: 50 години на македонската естрада!

ноември 5, 2019

По повод 50 години како естраден уметник на македонската музичка сцена, Перо Христов ќе одржи свој концерт на 12 ноември во Центарот за култура „Антон Панов“-Струмица со почеток од 20:00 часот. На неговиот концерт ќе настапат и други големи музички имиња.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: