„KОМУНАЛЕЦ“ ИЗВРШИ ГЕНЕРАЛНО МАШИНСКО И РАЧНО ЧИСТЕЊЕ НА ГРАДСКИТЕ ГРОБИШТА ВО СТРУМИЦА!

февруари 15, 2023

Одделениjaта “Комунална Хигиена“, “Одржување и управување со градските гробишта“, при ЈПКД “Комуналец“ покрај редовното одржување на градските гробишта пред секој верски празник вршат и генерално машинско и рачно чистење.

Обрнуваме внимание кон сите граѓни за совесно користење на урбаната опремаи фрлење на отпад во кантите.

Да ја чуваме и одржуваме природата и урбаната опрема која ја користиме да дадеме сите доприност за поубаво, уредено опкружување.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: