КОМПЛЕТЕН СОСТАВ НА ПОТРЕБЕН МАТЕРИЈАЛ: АПЕЛ ДО СТРУМИЧКИТЕ КОМПАНИИ ЗА ПОМОШ НА СЕМЕЈСТВОТО ВАНГЕЛОВИ ОД СТРУМИЦА КОИ ГО ИЗГУБИЈА СВОЈОТ ДОМ ВО ПОЖАР!

септември 23, 2019

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: АТАНАС ВАНГЕЛОВ 078 468 200

Знаеме секогаш да бидеме хумани, затоа да бидеме и овојпат и да им помогнеме на нашите сограѓани од Струмица, да им помогнеме на семејството Вангелови кои својот дом го изгубија во пожарот на улицата „Јајце“ неодамна. Вангелови побараа помош од сите сограѓани и компании да донираат и повторно објектот да го направат убаво место за живеење.

КОМПЛЕТЕН СОСТАВ НА ПОТРЕБЕН МАТЕРИЈАЛ:

Krov, 140 m2 (metri kvadratni)

Metalni Profili (namena: konstrukcija za krov,)

-80x80x3 mm: 12#

-60x40x/ mm: 8#

-20x20x/ mm: 35#

-50x30x/ mm: 40#

-30x30x/ mm: 8#

Plastificiran Lim (namena: pokrivka za krov)

-Rebrast lim: 140 m2 (metri kvadratni)

-oluk: 25 m (metri)

-Spustovi: 16 m (metri)

-Sleme: 10 m (metri)

-Ukapnik: 25 m (metri

Tervolna Izolacija (namena: izolacija za krov)

-Tervolna izolacija : 150 m2 (metri kvadratni)

Plafon

Kompleten materija za plafon ( gips-karton)

-Gips Karton: 140 m2 (metri kvadratni)

-UD profil 104 m (metri)

-CD profil 180 m (metri)

-CD spojki 30 m (metri)

-CD Drzaci so armatura 80#

-Lepak za gips (fuga) (spored kolicina na gips karton)

-Strafovi za gips karton (spored kolicina na gips karton)

-Bandaz traka 4#

-CD pregraden profil 10#

Materijal za zidovi, za vnatresna i nadvoresna namena ( namena: za vnatresni zidovi, tavan i fasada)

-Abrip za vnatresni zidovi “1” : 240m2

-Abrip za fasada “1.5”: 200m2

-Poramnitelen sloj za vnatresni zidovi 170m2

-Cement 30# (50 kg vrekja)

-kjosh lajsni 60m

-Mreza 200 m2

-Steropor 50 mm za fasada 200 m

Laminat (namena: posteluvanje na pod)

-Laminat: 100 m2

Plocki (namena: kujna, wc)

Kujna

-Podni Plocki: 15 m2

-Zidni Plocki: 15 m2

WC

-Podni Plocki: 6 m2

-Zidni Plocki: 22 m2

Vrati i prozori (namena: vnatresna i nadvoresna)

PVC (POTREBNI SE DETALNI MERKI, NAVEDENITE SE PRIBLIZNI)

-Prozor 220×110 3#

-Prozor 60×80 1#

-Vrata za terasa 90×220 2#

-Prozor 90×50 1#

-Prozor 80×80 1#

Vnatresni vrati

-Vnatresi vrati: 6#

Osnovni vnatresni elementi (namena: Spalni,Wc, Kujna, Trpezarija)

Spalni

– Duseci za spienje 90×200 mm 3#

Kujna

-Vodarnik za Kujna

-Rerna

-Ringla

-Aspirator

-Frizider

-Iverici za izrabotka na kujna(bela) 4#

-Plotna za kujna 1#

-Cesma za kujna

WC

-WC skoljka

-Labavo

-Cesma za labavo

-Kazance

– Peracka za alista

Trpezarija

-Trosed

-Mala niska masa

-TV

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: