КОЈА Е ГЛАВНАТА ПРИЧИНА? ВО МАКЕДОНИЈА ДНЕВНО ПРИСТИГНУВААТ ПО 30-40 БАРАЊА ЗА РАЗВОД!

октомври 26, 2023

Директорот на Социјалниот центар, Изер Мемеди синоќа во „10 минути“ на ТВ21 откри дека загрижувачки е големиот број барања за развод. Тој откри дека дневно пристигнувале околу 30-40 барања за развод. Според него, ова е вознемирувачко.

„Немаме здрава иднина, секој ден имаме по 30-40 случаи за развод“, вели Мемеди.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: