КОИ СТРУМИЧКИ ЛОКАЛИ ПОСТАВИЈА КУТИИ ЗА ДОНАЦИИ ЗА НАШИОТ ТОМЕ? ПОГЛЕДНЕТЕ КАДЕ МОЖЕ ДА ДОНИРАТЕ!

април 27, 2019

Дел од струмичките локали веќе поставија кутии за донации за лекување на нашиот струмичанец Томе Јанев кој боледува од ALS – болест на моторниот неврон. За да се подобри неговата состојба потребно е да оди на лекување во Русија, но сумата од 160.000 евра е преголема за него и неговото семејство. Погледнете во кои струмички локали може да донирате за Томе.

А во меѓувреме, донирајте на: 070 143 454 👈
И на трансакционата сметка: 210501707118375

CONCEPT CAFE
Bu Coffee-Coffee To GO
Butler’s Coffee Bar
Trend Coffee To Go
Coffee Bar Life

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: