КИ-ПАР СТРУМИЦА ГО ПРОШИРУВА СВОЈОТ ТИМ: СЕ ВРАБОТУВА ИНЖЕНЕР ПО ДРВНА ИНДУСТРИЈА (МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ИЛИ АРХИТЕКТ) И ЛИЦЕ ЗА ПРОДАЖБА ВО ПРОДАЖЕН САЛОН!

јануари 25, 2024

 

Ки-Пар има потреба од вработување на следните позиции:

🚩️Инжeнер по дрвна индустрија/ машински инженер/ архитект;
🚩Лице за продажба во продажен салон.

Аплицирајте на pogon@ki-par.com.mk и info@ki-par.com.mk или директно во просториите на Ки-Пар.

Тел за контакт: 076/210-810 и 075/425-365

️Кандидатите со искуство имаат преднoст!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: