ЌЕ СЕ ИЗБИРА НАЈДОБАР ПОЛИЦАЕЦ – ПОТПИШАН ДОГОВОР ЗА СОРАБОТКА ПОМЕЃУ ОПШТИНА КОНЧЕ И НЕЗАВИСНИОТ СИНДИКАТ НА ПОЛИЦИЈАТА!

октомври 7, 2023

➡️ Потпишан е договор за соработка помеѓу Општина Конче претставувана од градоначалникот Златко Ристов и Независниот синдикат на Полицијата со Претседателот на НСП СВР Струмица Миле Милески и Претседателот на НСП ПС Струмица Славе Стојанов, за избор на најдобар полицаец за 2023, со што на крајот од годината ќе биде исплатен надомест од 18.000,00 денари на избраниот полицаец.

✅Со оваа иницијатива ќе се придонесе за мотивирање на полициските службеници и за подобра соработка со општинската администрација.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: