Perdormire
Струмица

КАРТИТЕ СКОРО РАСПРОДАДЕНИ: РАСТА ВО ПЕТОК ВО КЛУБ „ПЛАТИНУМ“ ВО СТРУМИЦА!

Раста во петок во Струмица во клуб Платинум! Картите скоро  распродадени, Струмица ја очекува одлична забава!

FRIDAY 17 МАY

EPISODE 2 , MAY MADNESS.

Info and reservation:
📞 / viber 📩

070/384-684 Стефан Христов

070/639-526 Гога

078/596-130 Николас Стојанов

078/765-262 Дони Шилинов

071/832-602 Филип Коцев

075/646-784 Кате Атанасова

078/391-350 Цеце Беџовска

Be there! #ClubPlatinum