strumica denes logo

КАРОЛИНА ГОЧЕВА СО КОНЦЕРТ ВО СТРУМИЦА НА 17 МАЈ!

Автор:

Датум:

мај 13, 2024

Автор:

Датум:

мај 13, 2024

На 17 мај во Струмица, познатата македонска пејачка Каролина Гочева ќе одржи свој концерт пред Струмичани во НУЦК „Антон Панов“. Влезници може да купите на билетарницата во НУЦК „Антон Панов“. Бидете дел од концертот и заедно да ги пееме познатите хитови на Гочева!