strumica denes logo

КАФЕ БАР „КАРТЕЛ“ ВО СТРУМИЦА НАСПРОТИ „ТИНЕКС“-БАРА КЕЛНЕРКИ ЗА РАБОТА, УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Автор:

Датум:

септември 1, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Автор:

Датум:

септември 1, 2020

Категории:

Реклама, Струмица

Кафе Бар „Картел“ кој се наоѓа наспроти „Тинекс“ во Струмица, бара келнерки за работа. Условите се одлични! Сите оние кои се заинтересирани може да се пријават на 078 556 666