Home

Perdormire
Струмица

Каде сонот е јаве – Ексклузивно промо видео од концертот на Васил – „Мојата Улица”

Home

Времето минува крај нас а ние сме само негови повремени сопатници …

Патуваме низ својот живот понекогаш како странци, единствено реално место каде секогаш се враќаме е топлото огниште на домот.

Куќата може да биде дом за повеќе генерации, за сите нив, длабоко во душата е врежана токму адресата на нивното раѓање, на нивниот дом. Врежани се спомени на љубов, радост, солзи, и куфер полн со надеж.

Ајде да патуваме заедно до Мојата Улица … Каде јавето е исполнет сон!

VASIL – КОНЦЕРТ – МОЈАТА УЛИЦАВремето минува крај нас а ние сме само негови повремени сопатници … Патуваме низ својот живот понекогаш како странци, единствено реално место каде секогаш се враќаме е топлото огниште на домот.Куќата може да биде дом за повеќе генерации, за сите нив, длабоко во душата е врежана токму адресата на нивното раѓање, на нивниот дом. Врежани се спомени на љубов, радост, солзи, и куфер полн со надеж. Ајде да патуваме заедно до Мојата Улица … Каде јавето е исполнет сон ✨✨✨

Posted by Vasil Garvanliev on Monday, 2 December 2019