strumica denes logo

Каде лежи решението за оштетувањето на детските игралишта во Струмица?

Автор:

Датум:

јули 14, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јули 14, 2019

Категории:

Струмица

Често струмичани на социјалните мрежи поставуваат фотографии како повозрасни деца несоодветно ги користат реквизитите наменети за помалите, и после секое ново отворено игралиште и поставување на реквизити уште во првите денови тие се оштетени…Кое според вас е решението за да се спречи оштетувањето на детските игралишта во Струмица?