Home

Perdormire
Струмица

ЈАНЕВСКИ: СЕ ТАМПОНИРАШЕ ПРИСТАПНИОТ ПАТ ДО ГРАДИНКАТА ВО КУКЛИШ!

Home

Коста Јаневски:
Денеска се работеше во населеното место Куклиш. Се тампонираше пристапниот пат до градинката во рамките на завршните активности пред пуштањето во употреба.