ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето на улиците “Маршал Тито” и “Ѓоги Упчев”

јули 23, 2019

Поради дефект на водоводна мрежа, во интервал од 08:00 часот до 14:00 часот без водоснабдување ке останат улицата “Маршал Тито” на потегот до улицата“Ѓоги Упчев” спрема патот кон населено место Куклиш. Работна единица од секторот “Водовод и канализација” е на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: