ИЗВЕСТУВАЊЕ: Прекин на водоснабдувањето до 15:00 часот на две улици во Струмица!

октомври 8, 2019

Поради дефек на водоводна цевка, во интервал од 08:00 часот до 15:00 часот без водоснабдување ќе останат корисниците од улиците ,,Максим Горки,, и ,, Мара Минанова,, во Струмица . Работни единици од одделението “Водовод и канализација” се на терен и работи на отстранување на дефектот. Ви благодариме на разбирањето.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: