Perdormise
Струмица

ИЗВЕСТУВАЊЕ: БАНСКО 24 ЧАСА ЌЕ БИДЕ БЕЗ ВОДА!

Поради реконструкција на водоводна мрежа, утре, петок (13 септември), од 06:00 часот до сабота (14 септември), до 06:00 часот, без вода за пиење ќе бидат жителите од населеното место Банско.