ИЗВЕСТУВАЊЕ: УТРЕ ВО СТРУМИЦА ЌЕ ИМА ПРОМЕНЕТ РЕЖИМ НА СООБРАЌАЈОТ ПОРАДИ ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ!

октомври 30, 2023

🏗 Градежната офанзива утре, вторник (31.10.2023) продолжува на улицата „Герас Цунев“ на потегот од улицата „Сандо Масев“ до улицата „Боро Џони“. Поради изведувањето на градежните работи ќе има променет режим во сообраќајот.

Се молат граѓаните за разбирање.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: