ИЗВЕСТУВАЊЕ: ПРЕНАСОЧЕН СООБРАЌАЈОТ НА КРСТОСНИЦАТА НА УЛИЦАТА „24 ОКТОМВРИ“ И УЛИЦАТА „БРАТСТВО ЕДИНСТВО“

декември 21, 2023

И З В Е С Т У В А Њ Е ❗️

Се известуваат граѓаните и учесниците во сообраќајот дека поради вршење на градежни работи на крстосницата на улицата „24 Октомври“ и улицата „Братство Единство“, ќе има пренасочување на сообраќајот.

Апелираме до граѓаните за разбирање, трпеливост и почитување на поставената сообраќајна сигнализација.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: