ИЗВЕСТУВАЊЕ НА „КОМУНАЛЕЦ“ : КУКЛИШ ЌЕ ОСТАНАТ БЕЗ ВОДА ВО НАРЕДНИТЕ 5 ДЕНА!

ноември 22, 2023

КОМУНАЛЕЦ-СТРУМИЦА:

Ги известуваме жителите на Куклиш дека поради промена на главната пумпа со нова пумпа која врши водоснабдување ке останат без вода во наредните 5 дена.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: