ИЗГЛАСАНИ ТРИ ПРИОРИТЕТНИ ПРОЕКТИ ЗА СЛЕДНАТА ГОДИНА – ИЗГРАДБА НА НОВ ГРАДСКИ ПАЗАР ВО СТРУМИЦА, ДИСЛОКАЦИЈА НА СТРУМИН ГРОБ И РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ДОМОВИ НА КУЛТУРАТА!

ноември 10, 2023

Коста Костадинов, градоначалник на општина Струмица:

Успешно завршивме уште еден буџетски форум и ја потврдивме буџетската транспарентност на Општината.

Граѓаните учесници на двете форумски сесии ги изгласаа трите приоритетни проекти за новата буџетска година:

1.Изградба на нов градски пазар
2.Реконструкција на Домови на културата
3.Дислокација на Струмин гроб

Им благодарам на граѓаните за изборот на приоритетните проекти и активното учество во Буџетскиот форум.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ