strumica denes logo

ИЗБЕГНЕТЕ ГИ ВИСОКИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ СО ЛИМОНАДИ ВО РАЗЛИЧЕН ВКУС ВО „COFFEE ELEPHANT“

Автор:

Датум:

мај 30, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

мај 30, 2019

Категории:

Струмица

Барате вистинско место за да ги избегнете високите температури и да се освежите со вистински пијалок ? Нема потреба , нека вашиот избор биде Елефант Кофи Шоп каде ве очекуваат прекрасни ладни лимонади со доволно витамини за остаток од денот.

Лимонада со вкус ;
– Малина
– Јагода
– Киви