strumica denes logo

ИТНО СЕ БАРА ДВОСОБЕН СТАН ЗА ИЗНАЈМУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА ДО 7.000 ДЕНАРИ!

Автор:

Датум:

јуни 22, 2019

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

јуни 22, 2019

Категории:

Струмица

Итно се бара стан за изјамнување во Струмица до 7.000 денари на било која локација во Струмица. Понудите испратете ни ги во порака!