strumica denes logo

ИТНО Е ПОТРЕБНА НУЛТА НЕГАТИВ КРВНА ГРУПА ВО СТРУМИЦА!

Автор:

Датум:

јули 5, 2024

Автор:

Датум:

јули 5, 2024

Итно е потребна НУЛТА НЕГАТИВ крвна група за лице од Струмица. Повеќе информации на следниот телефонски број: 077 986 174