strumica denes logo

Искористете го попустот: Пелети на вонзезонски ниски цени во НАЈК ПРОМ

Автор:

Датум:

октомври 9, 2018

Категории:

Струмица

Автор:

Датум:

октомври 9, 2018

Категории:

Струмица

185 ДЕНАРИ ПО ВРЕЌА ОД 15кг. BIO ENERGY POINT – СРБИЈА !

ПОВЕЛЕТЕ НАБАВЕТЕ СИ ПЕЛЕТИ BIO ENERGY POINT НА ВРЕМЕ ПО НЕПОВТОРЛИВИ ВОНСЕЗОНСКИ ЦЕНИ ВО НАЈК ПРОМ, ЗА ВИСОКИТЕ СЕЗОНСКИ ЦЕНИ ДА НЕ ВЕ ИЗНЕНАДАТ !!!

БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ДО ВАШИОТ ДОМ ВО СТРУМИЦА И ОКОЛИНАТА !!!

ИСКОРИСТЕТЕ ЈА ОВАА ШАНСА ЗА НЕПОВТОРЛИВА ЦЕНА.

ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ СЕРТИФИЦИРАНИ ПЕЛЕТИ BIO ENERGY POINT ОД 100% БУКОВО ДРВО СО СЕРТИФИКАТ EN PLUS A2 КЛАСА, НАМЕНЕТИ ЗА ЕВРОПСКИОТ ПАЗАР, СЕГА И ВО НАЈК ПРОМ С.ДАБИЛЕ, СТРУМИЦА. ПЕЛЕТИТЕ СЕ СО ВИСОКА КАЛОРИЧНА МОЌ И МАЛ ПРОЦЕНТ НА ВЛАГА, ПРИЛАГОДЕНА И ПРИФАТЛИВА ЦЕНА ЗА СЕКОЕ ДОМАЌИНСТВО. ПЕЛЕТОТ Е ЕТАБЛИРАН НА ЕВРОПСКИОТ ПАЗАР И Е ЕДЕН ОД НАЈДОБРИТЕ ПЕЛЕТИ ШТО МОЖЕ ДА СЕ НАЈДАТ НА ПАЗАРОТ ПО ПРИФАТЛИВА ЦЕНА СО НАЈВИСОК МОЖЕН КВАЛИТЕТ. 📣 📣

НИЕ ВИ ГАРАНТИРАМЕ:

– БЕСПРЕКОРЕН И КОНСТАНТЕН КВАЛИТЕТ

– 100% БУКА ДРВЕНА СУРОВИНА

– 99% СОГОРЕНОСТ НА ПЕЛЕТА СО ВИСОКА ТОПЛИНСКА МОЌ

– ПРЕЧНИК 6MM

– НЕТО КАЛОРИЧНА ВРЕДНОСТ ≥ 16,5 MJ/KG

– СОДРЖИНА НА ПЕПЕЛ ≤1,2%

– БЕСПЛАТЕН ТРАНСПОРТ ДО ВАШИОТ ДОМ ОД НАША СТРАНА ВО РЕГИОНОТ НА СТРУМИЦА.

ЗОШТО ГИ ПРЕПОРАЧУВАМЕ BIO ENERGY POINT ПЕЛЕТИТ

ПЕЛЕТИТЕ СЕ МАЛИ ДРВЕНИ ЦИЛИНДРИ СО ДИЈАМЕТАР ОД 6 МИЛИМЕТРИ, ДОЛГИ 10 ДО 30 МИЛИМЕТРИ, СО ПРИЈАТЕН МИРИС, БЕЗ ЛЕПИЛО ИЛИ ХЕМИСКИ ДОДАТОЦИ. ТИЕ СЕ НАПРАВЕНИ ОД СЕЦКАНИ ПАРЧИЊА ЧИСТО БУКОВО ДРВО. ПОД ВИСОК ПРИТИСОК, ОВИЕ СМАЧКАНИ ОСТАТОЦИ СЕ ПРИТИСКААТ БЕЗ ДОДАВАЊЕ НА СИНТЕТИЧКИ АДИТИВИ ИЛИ ЛЕПИЛА НЕ ПОВЕЌЕ ОД 1,2% СПОРЕД ЕВРОПСКИТЕ ЗАКОНИ. СОДРЖАТ ДО 10% ВЛАГА, А ДВА КИЛОГРАМИ BIO ENERGY POINT / EN PLUS A2 ПЕЛЕТИ СЕ ВРЕДНИ ЗА ЕНЕРГИЈА КАКО ЛИТАР НАФТА ИЛИ 1 М³ ПРИРОДЕН ГАС ИЛИ 2,5 М³ ДРВО ЗА ГОРИВО, ПЕЛЕТИТЕ ШТО ГИ НУДИМЕ СЕ ПОГУСТИ И ПОТЕШКИ, ШТО РЕЗУЛТИРА СО ПОБАВНО И ПОРАМНОМЕРНО СОГОРУВАЊЕ, А ТОА ГИ ПРАВИ МНОГУ ЕФИКАСЕНИ ЗА СОЗДАВАЊЕ И ОДРЖУВАЊЕ НА ТОПЛИНСКАТА МОЌ.

ДОКОЛКУ НЕ СТЕ ЗАДОВОЛНИ ОД КВАЛИТЕТОТ НА ПЕЛЕТИТЕ МОЖЕ СЛОБОДНО ВО РОК ОД 48ЧАСА ДА НИ ГИ ВРАТИТЕ, А СУМАТА КОЈА СТЕ ЈА ПЛАТИЛЕ ВО ЦЕЛОСТ КЕ ВИ БИДЕ ВРАТЕНА.

НИСКИ ЦЕНИ, ВИСОК КВАЛИТЕТ – НАЈК ПРОМ С.ДАБИЛЕ – СТРУМИЦА

WEB: WWW.NAJKPROM.COM.MK

КОНТАКТ: 070 950 386 ,075 468 397 , 034 523 513