„ИНТЕРВАЛИ“ ВЕЧЕРВА ВО „КОСМОПОЛИТ“ – УЖИВАЈТЕ ВО УБАВАТА АТМОСФЕРА И ВКУСНА ХРАНА!

декември 22, 2019

Со почеток од 21:00 часот, познатите „Интервали“ ќе имаат свој настап во „Космополит“ – Струмица. Повелете на добра забава и ужувајте во вкусната храна подготвена од вештите раце од тимот на „Космополит“.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: