strumica denes logo

ИМА САМО 18 ГОДИНИ: ВАСИЛ КАЦАРОВ, МЛАД ПРЕДПРИЕМАЧ И ФИЛАНТРОП СО ГОЛЕМО ВЛИЈАНИЕ ВО СВЕТОТ НА БИЗНИСОТ И УМЕТНОСТА – НА ИНСТАГРАМ ИМА ПОВЕЌЕ ОД 600.000 СЛЕДБЕНИЦИ!

Автор:

Датум:

октомври 19, 2023

Автор:

Датум:

октомври 19, 2023

Васил Кацаров, роден на 23 јуни 2005 година во Гевгелија е млад успешен предприемач и филантроп со големо влијание во светот кој го покажува својот исклучителен талент во ветот на бизнисот и уметноста. На само 18 години, Васил стана познат како успешен предприемач, филантроп и креативец, со инвестиции во неколку компании ширум светот.

Кацаров е познат како филантроп, инвестирајќи во различни проекти и организации кои го поддржуваат образованието, здравството и развојот на младите таленти.

Една од поголемите компании во кој Васил има свој влог е Apple. Тој не само што имаше визија, туку и го вложи својот потенцијал како успешен предприемач. Тој е извршен директор на “Luxe Jewelry” и директор на “Itshot”, компании кои фанстастично функционираат во светот на интернетот.

Васил Кацаров е вистинска инспирација за младите луѓе во Македонија и ширум светот. Тој е идеален пример за сите оние кои сакаат да ги следат своите соништа и цели.

За повеќе информации за Васил Кацаров и неговите проекти, посетете го неговиот веб-сајт или следете ги неговите настани на социјалните мрежи.

КЛИКНИ ОВДЕ: https://en.wikialpha.org/wiki/Vasil_Kacarov

КЛИКНИ ОВДЕ: https://m.imdb.com/name/nm15361277/?ref_=fn_al_nm_1

ИНСТАГРАМ: https://www.instagram.com/lil_10age/