ИГОР ЏАМБАЗОВ ГО ОЗНАЧИ СТАРТОТ НА МУЗИЧКИТЕ ВЕЧЕРИ НА СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ2019!

август 10, 2019

Со концертот на познатиот актер и шоумен Игор Џамбазов стартуваа музичките вечери на Струмица опен фестивал. Големиот интерес на граѓаните потврди дека овие вечери се вистинско освежување во овие топли августовски денови.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: