strumica denes logo

ХРИСТИЈАН МИЦКОСКИ: Струмица е македонски град од кој доаѓа македонската пролет на промени – Важно е да не го ситниме отпорот!

Автор:

Датум:

мај 23, 2023

Автор:

Датум:

мај 23, 2023

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ:

Струмица е македонски град од кој доаѓа македонската пролет на промени, на нов почеток, на нашата борба за иднина која е заедничка, иднина во која силно веруваме и иднина која мора да ја промени тешката реалност со која живее секој еден човек.

Затоа многу е важно да не го ситниме отпорот и единствениот браник за одбрана на националните и државни интереси а тоа е ВМРО-ДПМНЕ.

Затоа гласајте и поддржете не, заедно да ја создаваме иднината на следните избори, да ги зацврстиме темелите на Македонија. Бидете силни и одлучни во вашиот избор кој никогаш не бил полесен а разликата повидлива.