ХОТЕЛ „СИРИУС“ ВРАБОТУВА КУВАР И ПОМОШНИК ВО КУЈНА!

декември 2, 2023

Хотел „Сириус“ вработува КУВАР и ПОМОШНИК ВО КУЈНА. Сите заинтересирани за подетални информации, може да се јават на следниот телефонски број: 070 253 212

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: