strumica denes logo

ХОТЕЛ И РЕСТОРАН „ЕТЕРНО“ ВРАБОТУВА ХИГИЕНИЧАРКА!

Автор:

Датум:

мај 22, 2024

Автор:

Датум:

мај 22, 2024

Хотел и ресторан Етерно вработува на позиција:

– хигиеничарка

Повеќе информации на телефонскиот број 075 472 122 или директно во просториите на хотел Етерно на улица Агроберза бр.12 .