ХЕРОИ ВО НАЈТЕШКОТО: Музичката група ДНК до Македонците – Секој што ќе добие казна за стара возачка дозвола, да ни се обрати за да му помогнеме околу плаќањето!

февруари 12, 2024

ДНК:

Драги наши сограѓани, Македонци.
Сакаме да ви кажеме дека секој оној наш сограѓанин што ќе добие казна за возење со старата возачка дозвола
да ни се обрати за да му помогнеме околу плаќање на истата. Не сме држава, а уште помаклу сме богати, но пред се сме луѓе
и колку можеме ќе учествуваме во неправдата нанесена врз секој наш сограѓанин! 🇲🇰✊

Апел до секој еден полицаец да се подзамисли кога ќе сака да казни некој шофер за најсмешниот “закон” во човековото постоење и дека тој истиот е негов сограѓанин од кого зема плата!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: