Home

Perdormire
Струмица

ХАОС ВО СТРУМИЧКАТА БОЛНИЦА ОТКАКО ПАДНА „МОЈ ТЕРМИН“ – НЕ СЕ ИЗДАВАА НИТУ УПАТ, НИТУ РЕЦЕПТИ!

Home

„Мој термин“ колабираше! Како што не известуваат пациенти, околу 40 минути системот не функционирал и не можело да се издаваат ниту упат ниту пак рецепти, односно целиот систем бил блокиран. Очевидци велат дека  во болницата имало многу народ и настанало вистински хаос. Инаку, овој проблем е на ниво на цела Република и не се случува прв пат. Со повеќе детални информации подоцна!