Home

Perdormire
Струмица

ГРАДСКАТА КАФЕАНА СО ГРАДСКА ПОНУДА: „СТАРИОТ ЏУМБУШЛИЈА“ СО СЕКОЈДНЕВНА ШЕМА-10% ПОПУСТ НА СИТЕ ЦЕНИ!

Home

Градската кафеана „Стариот Џумбушлија“ којa за кратко време ги освои симпатиите на струмичани овојпат со примамлива понуда за месец јануари. Од понеделник до недела, секој ден до крајот на месецот од 14:00 до 18:00 часот тие приредија дневна шема со 10% попуст на сите цени. „Стариот Џумбушлија“ ве поканува на убава секојдневна атмосфера исполнета со добра музика и вкусна храна!