strumica denes logo

ГРАДСКА КАФАНА – СТАРИОТ ЏУМБУШЛИЈА ВРАБОТУВА КЕЛНЕР И ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА!

Автор:

Датум:

јуни 3, 2024

Автор:

Датум:

јуни 3, 2024

Поради зголемен обем на работата, градската кафана „Стариот Џумбушлија“ вработува на следниве позиции:

– КЕЛНЕР
– ЖЕНА ЗА ВО КУЈНА

Сите заинтересирани за подетални информации и пријавување, може да се јават на следните телефонски броеви: 077 805 434 и 077 647 337