ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ОБЈАВИ: ЗАПОЧНАА АКТИВНОСТИТЕ ЗА НОВ АСФАЛТЕН СЛОЈ НА БУЛЕВАРОТ „ЛЕНИНОВА“

август 29, 2019

„Започнаа подготвителните активности за нов асфалтен слој на булеварот „Ленинова“. Поради тоа ќе има посебен режим во сообраќајот, за што бараме разбирање од граѓаните.“ – објави на својата официјална страница градоначалникот на општина Струмица Коста Јаневски.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

СЛИЧНИ ВЕСТИ