Home

Perdormire
Струмица

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ОБЈАВИ: ГИ ИНТЕНЗИВИРАВМЕ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО СТРУМИЦА!

Home

Коста Јаневски-Градоначалник на општина Струмица: 

Ги интензивираме градежните активности.

-Се изврши уредување на сокак на улицата „Мито Хаџи Василев Јасмин“

-Во тек е реконструкција на дел од улицата „Стив Наумов“

-Денеска започна асфалтирањето со втор слој асфалт на 4 џеба на улицата „Тимо Тренчев“