Home

Perdormire
Струмица

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА СИНОЌА НЕ ГИ ЗАБОРАВИ И ОНИЕ КОИ РАБОТЕА ВО ПОЛИЦИЈАТА, БРЗАТА ПОМОШ И ПОЖАРНАТА!

Home

Коста Јаневски:

Во првите мигови од Новата 2020 година ги посетивме и нашите сограѓани кои беа на своите работни места во полицијата, брзата помош и противпожарната единица.

Им ја честитавме Новата година и им врачивме пригодни подароци.