Home

Perdormire
Струмица

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА НА СРЕДБИ СО ЖИТЕЛИТЕ НА СВИДОВИЦА, САЧЕВО, БАНСКО, ГАБРОВО И МУРТИНО!

Home

Заедничкото креирање на буџетот за 2020 година, градоначалникот Коста Јаневски и неговите соработници го продолжија со одржувањето на јавните собири со жителите на населените места Свидовица, Сачево, Банско, Габрово и Муртино. Жителите од овие села како приоритети во новата буџетска година ги посочија тампонирање на полските патишта, чистење на одводните канали и дивите депонии и изградба на фекални канализации.