ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА НА СОБИР СО ГРАЃАНИТЕ НА БАНИЦА, ВОДОЧА И ВЕЉУСА!

ноември 5, 2019

Коста Јаневски:

Јавните собири вечерва ги продолживме со граѓаните на Баница, Водоча и Вељуса. Заедно ги утврдувавме приоритетите на кои ќе работиме идната година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: