Градоначалникот на Струмица на јавни собири во Костурино, Раборци и Добрејци!

ноември 13, 2019

Коста Јаневски:

Јавните собири ги продолживме во населените места Костурино, Раборци и Добрејци. Со граѓаните разговаравме за нивните проблеми и потреби и ги утврдувавме проектите кои ќе ги реализираме во наредната буџетска година.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ