Perdormire
Струмица

ГРАДЕЖНАТА ОФАНЗИВА ПРОДОЛЖИ ВО НАСЕЛЕНОТО МЕСТО МУРТИНО, ОБЈАВИ ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА СТРУМИЦА!

Коста Јаневски, градоначалник на општина Струмица: 

Градежната офанзива ја продолживме во населеното место Муртино. Се асфалтираа три делови од улици во вкупна должина од 220 метри и се тампонираше улица во должина од 120 метри. Продолжуваме и во наредниот период со реализација на активностите планирани во Програмите на општина Струмица за оваа година.