Perdormire
Струмица

ГОРАН КУЌИЌ И ЈУПИТЕР СО НОВА ПЕСНА НАСЛОВЕНА „ВИНЈАК МОЈ“

Home

Горан Куќиќ и Јупитер со нова песна насловена „Винјак мој“. Песната е снимена на српски јазик, а на јутјуб каналот ја сподели познатата Гранд продукција. Песната веќе се споделува насекаде низ социјалните мрежи и привлекува големо внимание кај слушателите. Во продолжение слушнете ја: