Голема наградна игра: ,, Уживај во купувањето со Mastercard® картичката од Иуте Кредит и освој вредна награда”

септември 2, 2023

Во периодот од 29.08.2023 до 15.10.2023, ИутеКредит Mastercard им овозможува на своите клиенти да станат добитници на многу вредни награди како караоке звучници, мобилни телефони, тостери, соковници, апарати за печење леб, кафемати и многу други.

Сите корисници на ИутеКредит Mastercard картичките, кои ќе направат транскации еднакви или во износ поголеми од 1500 денари во периодот додека трае наградната игра, стануваат потенцијални добитници на награда.Колкуповеќереализиранитрансакции со картичката, толкуповеќешансизаосвојување на награда!

Добитниците на наградите ќе бидат објавени на 24.10.2023 година.Правилата на наградната игра може да се погледнат тука.

Kлиентите на ИутеКредит Македонија ги имаат своите средства 24/7 каде и да се, а можат да прават и дополнување на картичката со нов кеш кредит во согласност со нивните потреби.ИутеКредит Mastercard може да се користи за секаков вид на плаќање во земјата и странство, подигнување на готовина од банкомат, купување онлајн, итн.

Сите нови и постоечки клиенти можат да аплицираат за Mastercard картичка од ИутеКредит со секоја нова направена апликација за кеш кредит која може да биде поднесена преку мобилната апликација Myiute, онлајн на www.iutecredit.mk, во експозитурите на ИутеКредит во поголемите градови во Македонија или телефонски на 13 333.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: