strumica denes logo

ГОЛЕМ ПАНАЃУР ВО СТРУМИЦА НА КВАНТАШКИ ПАЗАР НА 5, 6, 7 АПРИЛ – ПОГЛЕДНЕТЕ СЕ’ ШТО ЌЕ ИМА!

Автор:

Датум:

март 30, 2024

Автор:

Датум:

март 30, 2024

Голем панаѓур во Струмица на Кванташки пазар на 1, 2, 3 Март во Струмица!

– ПРИБОР ЗА ДОМАЌИНСТВО
– ДОЛНА ОБЛЕКА
– ПАТИКИ
– ПИЖАМИ
– ТАШНИ
– ЗАВЕСИ
– ФАРМЕРКИ
– КОЗМЕТИКА
– ТРЕНЕРКИ
– ЧЕВЛИ
– ИГРАЧКИ
– АЛАТИ ЗА КОЛИ
– АВТО ДЕЛОВИ
– АВТО ГУМИ

СЕ’ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ!